Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

29. 04. 2020. 13:50   >>  14:29

PLUGTSČIEVA NAJAVILA

Bugarska opredijelila 34.000 eura za kupovinu aparata u Brezoviku

Bugarska vlada opredijeliće 34.227 eura Specijalnoj bolnici Brezovik, za kupovinu video bronhoskopa i optičkog bronhoskopa, kao i skupa biopsijskih pinceta.

"Ambasada Republike Bugarske u Crnoj Gori sa zadovoljstvom najavljuje hitnu odluku bugarske vlade o hitnom finansiranju sljedećeg projekta iz zvanične razvojne pomoći Republike Bugarske 'Unapređenje plućnog zdravlja u Crnoj Gori', Crnogorska plućna bolnica u Brezoviku, opština Nikšić, Crna Gora, u vrijednosti od 34.227 eura", navodi se u saopštenju ambasadorke Republike Bugarske u Crnoj Gori Meglene Plugtsčieve.

Projektom je, kako je kazala, predviđena kupovina video bronhoskopa i optičkog bronhoskopa, kao i skupa biopsijskih pinceta za Specijalnu bolnicu Brezovik koja svojim zdravstvenim službama pokriva cijelu teritoriju Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније