Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

05. 05. 2020. 15:52 >> 15:54

POČELA REKONSTRUKCIJA

Za put Plav-Vojno selo-Gusinje 3,5 miliona eura

Na području opštine Plav danas je počela druga faza rekonstrukcije puta Plav – Vojno selo – Gusinje, za koju je Vlada Crne Gore obezbijedila 3,5 miliona eura.

Kako navode iz Uprave javnih radova riječ je o dionici dugoj devet kilometara, za koju su potpisali ugovor sa barskim preduzećem “Putevi Bar”.

Izvođač se, kako su kazali, obavezao da radove završi roku od 18 mjeseci od uvođenja u posao, ukoliko ne dođe do nepredviđenih otežavajućih okolnosti.

"Na nešto više od kilometar ovog putnog pravca rekonstrukcija je završena ranije, a za te radove Vlada je opredijelila oko 850.000 eura. Zajedno sa završnom fazom, modernizacijom će biti obuhvaćeno oko 10 kilometara tog puta", navodi se u saopštenju. 

Iz Uprave poručuju ad će moderna saobraćajnica omogućiti kvalitetnu povezanost Plava i Gusinja, a ujedno doprinijeti revitalizaciji turističkog kompleksa Vojno selo, na teritoriji opštine Plav.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније