Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

08. 05. 2020. 09:50 >> 10:46

KAVARIĆ NAJAVIO

U junu sistematski pregledi za buduće školarce

Direktor Doma zdravlja Podgorica Nebojša Kavarić očekuje da će krajem maja i početkom juna, svi objekti Doma zdravlja biti vraćeni u normalnu funkciju. Sistematski pregledi za buduće školarce obavljaće se tokom juna, najavio je Kavarić.

“Nadamo se do kraja maja i početkom juna da će se svi objekti Doma zdravlja vratiti u funkciju i pun kapacitet”, kazao je Kavarić za TVCG.

Sistematski pregledi za upis u školu, u dogovoru sa NKT-om i Ministarstvom prosvjete, obavljaće se, kako navodi, od početka juna.

“Da bi mogli da stignu na vrijeme da se ljekarski izvještaji predaju, jer je upis u škole produžen i do jula”, naveo je Kavarić.

Tokom pandemije korona virusa, vakcinacija djece i sistematski pregledi obavljani su u Domu zdravlja na Pobrežju.

“U tom objektu je vakcinisano i pregledano 277 djece, zaključno sa 18. majem zakazanih je pregleda 1.983. Ukupno je u drugim objektima u sklopu uobičajnih pregleda je dato 492 vakcina”, naveo je Kavarić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније