Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

11. 05. 2020. 12:09 >> 12:17
6

OPTUŽBE

Bošnjak: Ovo je doručak trudnicama u Kotoru

Poslanica DF-a Branka Bošnjak tvrdi da se trudnicama u bolnici u Kotoru, svakodnevno za doručak servira kriška hljeba, namazana nutritivno bezvrjednim margarinom.

Bošnjak je medijima proslijedila i fotografiju doručka u kotorskoj bolnici.

“Prava slika zdravstvenog sistema Crne Gore nijesu ovi namontirani hvalospjevi kojima smo zatrpani ovih dana kao već pripremljeni odgovori na dobro isfiltrirana i namještena pitanja novinara, već ona kriška hljeba namazana nutritivno bezvrjednim margarinom, koje se svakodnevno za doručak servira trudnicama u bolnici u Kotoru”, navodi Bošnjak.

Ona kaže da je sramno da naš zdravstveni sistem na ovaj način dočekuje novi život.

“U srećnim zemljama odmah bi uslijedile ostavke, ali kod nas nema moralnih na pozicijama vlasti, koji bi preuzeli odgovornost”, zaključila je Bošnjak.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније