Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

12. 05. 2020. 21:59 >> 23:18
3

STANKOVIĆ

Odgovaraće svi koji su prekršili propise

Okupljanjem u Nikšiću odstupilo se od propisa nadležnih državnih organa i zato poručujem da će svi oni za koje se, nakon prikupljenih obavještenja, podataka i dokaza od strane policije i nadležnog državnog tužilaštva, utvrdi da su svojim postupanjem prekršili donijete propise krivično odgovarati zbog toga, saopštio je vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković.

On je podsjetio sve vjernike da je nakon ublažavanja mjera, obavljanje vjerskih obreda omogućeno isključivo uz poštovanje preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela i naredbi Ministarstva zdravlja.

Vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca svima koji svjesno krše mjere i naredbe nadležnih organa poručio je da će na taj način izazvati odlučnu reakciju Tužilaštva, jer je, kako je naveo, zakon jednak za sve.

Stanković je istovremeno, podsjetio da je za najteže posljedice izazvane krivičnim djelim protiv zdravlja ljudi propisana kazna zatvora i do 12 godina.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније