Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi

13. 05. 2020. 18:45   >>  18:46 2

BIJELO POLJE

Do kraja ljeta gotovi radovi na putu Barice - Tomaševo

Ministar odbrane Predrag Bošković sa načelnikom Generalštaba Vojske Crne Gore Dragutinom Dakićem i predsjednikom Opštine Bijelo Polje Petrom Smolovićem obišao je inženjersku četu koja nasipa put Barice – Tomaševo u dužini od 6,5 kilometara.

“Danas se nalazimo u posjeti selu Barice, gdje Vojska Crne Gore zajedno sa Opštinom Bijelo Polje radi na nasipanju i proširenju puta, koji će prije svega mještanima i ljudima koji žive sa ovom planinom, omogućiti mogućnost boravka, ne samo u ljetnjim mjesecima, nego i tokom čitave godine”, kazao je Bošković.

Prilikom obilaska pripadnika Vojske koji rade na sanaciji i probijanju puta, Bošković i Smolović izrazili su zadovoljstvo dinamikom radova na trasi puta, na kojoj je prošle godine urađeno pet kilometara. Do kraja ljeta biće završeni svi planirani radovi.

“Vojska nam je uvijek pomagala, a sada i konkretno na način što će popraviti puteve u najudaljenijim selima. Zahvaljujemo i Vladi Crne Gore koja nam je omogućila, da se ne bavimo samo kapitalnim projektima, već da uz pomoć Vojske radimo na popravljanju putne infrastrukture i da dođemo do najudaljenijih sela u našoj opštini”, kazao je predsjednik Smolović.

Bošković je poručio i da je Vojska sada opremljena tako da može biti prisutna na više lokacija istovremeno.

Ovog ljeta na sjeveru zemlje Inženjerska četa radiće u Bijelom Polju, Pljevljima, Petnjici i Gusinju i tako pomagati lokalnoj samoupravi, posebno u ruralnim djelovima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније