Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

14. 05. 2020. 14:30 >> 14:34
5

U NK I PV

Radnička partija osudila reakciju policije

Radnička partija osudila je sinoćnu reakciju policije zbog okupljanja i zaustavljanja saobraćaja u Nikšiću i Pljevljima.

 

“Večeras smo bili svjedoci torture policije nad nikšićkom omladinom i građanima. Najprije, koristeći se prekomjernom silom, razbijena je  kolona građana koja je zaustavila nakratko saobraćaj u centru Nikšića, a zatim su  policijske horde krenule u lov na mlade Nikšićane po ulicama grada”, navodi se u saopštenju.

Slike iz Pljevalja, kako su kazali, sigurno će obići region i Evropu.

“Noćas se takođe vidjelo da rad Savjeta za građansku  je uticajan u onoj mjeri dok vrh režima ne odluči da ga suspenduje. Jedno pitanje koje muči sve nas demonstrantre  od noći 24. oktobra 2015. zašto policajci na svojim uniformama nemaju vidno stavljene brojeve da makar znamo ko su heroji koji biju narod, nego se provlače kroz  suzavac i mark bacajući ljagu na časne policajce”, saopštili su iz Radničke partije.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније