Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

16. 05. 2020. 09:10   >>  09:32 2

UŽELJELI SE ŠOPINGA

Podgoričani najviše kupovali garderobu

Jučerašnje otvaranje tržnog centra Delta siti pokazalo je da su se Podgoričani, posebno najmlađi, uželjeli šopinga. Posjetioci su najviše kupovali garderobu, a veliko interesovanje "zatvorilo" je objekat na sat i po, kazao je PR menadžer podgoričkog šoping-mola Dragan Perišić, gostujući u Jutarnjem programu.

U komunikaciji sa Tržišnom inspekcijom, kako ja kazao Perišić, normalizovano je poslovanje "Delte" i zbog poštovanja mjera, broj posjetilaca je ograničen na 1.200.

"Početak je bio specifičan. Ljudi su provjeli dva mjeseca u akrantinu, uželjeli su se aktivnosti i to je razumljivo s jedne strane, ali su još razumljiviji apeli nadležnih da se pridržavamo pravila da ne bi došlo do pogoršanja situacije u budućnosti", rekao je PR tržnog centra i istakao da su tržni centri u regionu prošli sličan scenario.

Perišić je naglasio i da su u objetu uradili dodatno označavanje, da je na više lokacija postavljeni aparati za dezinfekciju, kao i da su zaštitna maska i poštovanje distance obavezni.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније