Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

17. 05. 2020. 14:24 >> 14:32
3

ADDIKO BANKA

Otpisali pola duga porodici ubijenog policajca

Addiko banka otpisala je polovinu kreditnog duga porodici preminulog olicajca Milutina Lekovića i u koordinaciji sa MUP-om Crne Gore i Upravom policije preuzela obavezu u iznosu od 12.424 eura.

"Policijska profesija zaslužuje najveće poštovanje i podršku, te je briga o porodici Leković obaveza i dužnost društva u kojem je živio. Kao dio te zajednice, Addiko Banka je saučestvujući u emotivnom gubitku porodice i kolega podržala inicijativu institucije u kojoj je Milutin Leković radio, želeći da da svoj maksimalan doprinos omogućavanju adekvatnih uslova za život porodice pokojnog policijskog službenika", saopštili su iz banke. 

Kako su istakli, veliki i trajni gubitak porodici niko ne može nadoknaditi.

"Učinili smo sve što je u našoj moći da im pomognemo u rješavanju važnih životnih pitanja. U ime Uprave banke zahvaljujem MUP-u i Upravi policije na postignutom dogovoru i preuzimanju polovine preostalog duga, te zajedničkom djelovanju u nastaloj tragičnoj situaciji",  izjavio je Miloš Miketić, izvršni direktor za komercijalne poslove.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније