Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Jadran, Objavila: R.B. ]

27. 05. 2020. 11:47 >> 11:47

VIŠEGODIŠNJI ZAKUP

Herceg Novi dobija četiri nova kupališta

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom izdaće u višegodišnji zakup dijelove morskog dobra na hercegnovskoj rivijeri radi izgradnje i korišćenja četiri nova kupališta.

Prva lokacija koja se izdaje na korišćenje od 30 godina su obala i plaža na lokaciji Obješenjak u Kumboru, dužine 135 m, površine 610 m2, sa pripadajućim akva prostorom. Ovaj dio obale daje se maksimalno u zakup/korišćenje na 30 godina. Rok realizacije je najviše 5 godina od zaključivanja ugovora. Minimalna cijena godišnjeg zakupa je 1,10 e/m2.

Druga lokacija je u Bijeloj, obala uz donju ivicu lokalnog puta u dužini od 55 m i površine 33 kvadrata, sa pripadajućim akva prostorom. Plaža se izdaje na maksimalno 10 godina, a rok realizacije je najviše 3 godine od potpisivanja ugovora. Minimalna cijena zakupa je 1,10 e/m2.

Treća lokacija koja se nudi je u Bijeloj, obala i plaža uz donju ivicu lokalnog puta, u dužini od 80 m, površine 344 m2, sa pripadajućim akva prostorom. Izdaje su zakup na maskimalno 15 godina, a rok realizacije radova je 3 godine od zaključenja ugovora. Minimalna cijena godišnjeg zakupa je 1,10 e/m2.

Četvrta lokacija koja će moći da se adaptira u kupalište je na Luštici – stjenovita obala u Vučjoj vali na otvorenom moru, u dužini od 250 m, površine 5.526 m/2, sa pripadajućim akva prostorom. Daje se u zakup maksimalno na 15 godina, a rok realizacije je najviše 3 godine od zaključenja ugovora. Minimalna cijena godišnjeg zakupa je 1,00 e/m2.

Privremene lokacije, kako je saopšteno, daće se u zakup bez postavljenih objekata i infrastrukturne opremljenosti. Nakon izgradnje kupališta, ono se organizuje i oprema u skladu sa Pravilnikom o bližim uslovima u pogledu uređenosti i opremljenosti, vrstama i uslovima korišćenja kupališta na moru i Uslovima za uređenje i opremanje kupališta koje izdaje MD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније