Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

03. 06. 2020. 16:14 >> 16:12

U NP SKADARSKO JEZERO

Spriječili nezakonit ribolov u Virpazarskom kanalu

Pripadnici Službe zaštite NP Skadarsko jezero spriječili su juče, 2.juna, nezakonit izlov ribe upotrebom električne energije u reonu Virpazarskog kanala. Tom prilikom oduzeti su električni pretvarač i sonda, saopštili su iz Nacionalnih parkova CG.

Nadzornici Službe zaštite u saradnji sa pripadnicima Uprave policije, vrše redovne i vanredne aktivnosti u cilju zaštite ribljeg fonda.

"Nacionalni park Skadarsko jezero apeluje na građane, posebno lokalno stanovništvo, kao i na sve korisnike prostora ovog zaštićenog područja, da se odgovorno odnose prema ukupnim vrijednostima Nacionalnog parka, u ovom slučaju, ribljeg fonda. JPNPCG je uspostavilo Call Centar i dežurni broj telefona 067 000 825 za prijavu svih nezakonitih aktivnosti na područjima nacionalnih parkova", ističe se u saopštenju NPCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније