Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi.

04. 06. 2020. 23:08   >>  23:05

''MOJE DRVO ZA PLANETU''

Sađenje platana povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine

Zbog najavljenih padavina, akcija sađenja platana povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine odgođena je za petak sa početkom u 16:30 sati na Bulevaru Džordža Vašingtona.

''Amplitudo doo, Američka privredna komora u Crnoj Gori i Ministarstvo nauke pozivaju Vas da ispratite događaj „Moje drvo za Planetu“, u petak 12. juna u 16.30 h na Bulevaru Džordža Vašingtona. Riječ je o akciji sađenja kojom će u Crnoj Gori biti obilježen Svjetski dan zaštite životne sredine'', navode u saopštenju.

Projekat se realizuje u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država.

Tog dana će, u saradnji sa Zelenilom d.o.o. protokolarno biti zasađene brojne sadnice platana koje su donirali privredni subjekti, ministarstva i građani.

Na početku će se prisutnima obratiti: Ambasadorka SAD u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke i Ministarka nauke Crne Gore Sanja Damjanović.

Osim njih, događaju će prisustvovati i u akciji sađenja učestvovati: Gradonačelnik Glavnog grada Ivan Vuković, Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković, Nenad Novović-Amplitudo CEO, Dina Tsybulskaya-Telekom CEO, Pal Kovacs-CKB CEO, Nikola Tripković-Coca-Cola HBC CEO, Matjaž Božić-Lovćen osiguranje, CEO, Marko Miročević, AmCham CEO.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније