Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

07. 06. 2020. 10:27   >>  10:25

POPUSTI I BENEFITI

EYCA kartice za mlade Kotorane od ponedjeljka

Ministar sporta i mladih Nikola Janović posjetio je, prilikom službene posjete Kotoru, prostor koji će Ministarstvo renovirati i u kojem će otvoriti Omladinski klub. Iz tog resora istakli su da je Kotor postao lokalni partner i pružio podršku nacionalnoj inicijativi EYCA – Evropska omladinska kartica, benefit kartici za mlade koja omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 100 popusta u Crnoj Gori i preko 60 hiljada popusta širom Evrope.

Janović je naglasio da ga posebno raduje što je njegov rodni grad odlučio da se priključi pomenutoj inicijativi, te omogući još veću dostupnost karticama mladim ljudima u ovom gradu.

“Ministarstvo sporta i mladih kao generalni pokrovitelj Evropske omladinske kartice, uz saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju, kroz implementaciju ove inicjative, ima za cilj kontinuirano jačanje mobilnosti mladih, njihove neformalne edukacije kao i umrežavanje sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou.”, dodaje Janović.

EYCA kartica dostupna mladima u Kotoru od sjutra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније