Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi.

10. 06. 2020. 22:49 >> 22:46

OD 9 DO 16 SATI

Otvorena pošta na Zlatici

Poslovnica Pošte Crne Gore, u okviru višenamjenskog objekta na Zlatici, u Ulici Branka Ćopića br. 2, počela je sa radom.

Radno vrijeme poslovnice je od 9 do 16 sati svim danima osim nedjeljom.

Iz Pošte su naveli da je poslovnici na Zlatici građanima na raspolaganju široka paleta njihovih usluga.

“Korisnici mogu poslati pismo, razglednicu, paket, telegram i luksuzni telegram s poklonom, Post Express i EMS pošiljke, koristiti usluge elektronskog transfera novca – primiti ili poslati novac, platiti sve vrste računa, obaviti uplate na tekući račun, trgovati u Post Shop-u”, navode u saopštenju.

Kako su kazali, otvaranjem poslovnica na mjestima velike posjećenosti, kakav je i objekat na Zlatici, Pošta Crne Gore nastoji da bude bliža svojim korisnicima i da svoje usluge učini dostupnijim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније