Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

13. 06. 2020. 15:40   >>  23:05 19

BAKOVIĆ

Policija će obezbjeđivati skupove

Pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković ne smatra da je bilo selektivnog postupanja policije kada je riječ o sprovođenju mjera Nacionalnog koordinacionog tijela, te da o tome svjedoče brojne krivične prijave koje su podnijete nadležnim tužiocima. Govoreći o sjutrašnjim litijama, Baković je rekao da su u većini gradova skupovi prijavljeni.

 

Na pitanje da li smatra da je policija selektivno postupala oko mjera Nacionalnog kordinacionog tijela, rukovodilac Sektora kriminalističke policije Enis Baković, kazao je da je Uprava policije zajedno sa drugim organima preduzela sve kako bi suzbila korona virus.

"Tome smo dali puni doprinos i rezultati su da smo korona fre. Ne smatram da je bilo selektivnih postupanja o tome svjedoče i brojne krivične prijave podnese zajedno sa nadležnim tužiocima. Svaka sumnja na kršenje je cijenjeno i o tome je donešena odluka", rekao je Baković.

Upitan da li su sjutrašnji skupovi prijavljeni i hoće li ih obezjeđivati, Baković je odgovorio da su u većini gradova prijavljeni.

"Danas predstoji da sagledamo sve prijave i one koje budu prijavljene u skladu sa zakonom naravno da će ih policija obezbjeđivati", naveo je Baković.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније