Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

21. 06. 2020. 12:40   >>  13:00

U TIVTU

Počeo komercijalni aviosaobraćaj

Na aerodromu u Tivtu jutros su realizovani prvi letovi čime je ponovo uspostavljen komercijalni aviosaobraćaj i u ovoj vazdušnoj luci, nakon pauze uzrokovane korona virusom.

Avioni Montenegro airlines-a poletjeli su opet iz Tivta ka Hanoveru u 6:30h, dok je u 11:20h iz ovog njemačkog grada sletjelo 70 putnika.

U maju i u do 21. juna na tivatski aerodrom sletjelo je generalnom avijacijom, odnosno privatnim, malim avionima oko 300 putnika, što je približno jednak broj prošlogodišnjem kada je u pitanju nekomercijalni aviosaobraćaj. 

“Ovi rezultati podsjećaju na prošlogodišnje i, iako se radi o generalnoj avijaciji, sve nam to uliva optimizam da se aviosezona polako zahuktava. Što se tiče komercijalnog saobraćaja, u junu i u avgustu očekujemo ogroman iskoroak u onosu na dosadašnji period”, kazala je PR Aerodroma Crne Gore Marina Miketić Nikolić.

Sljedeći let sa aerodroma u Tivtu očekuje se 23. i 30. juna ka/iz Dizeldorfa, avioprevoznikom Eurowings.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније