Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 06. 2020. 10:55 >> 11:39

MINISTARSTVO NAUKE ORGANIZUJE

Otvorena prijava za ljetnju radionicu programiranja

Online ljetnja radionica programiranja u Pythonu za srednjoškolce i polumaturante iz Crne Gore biće organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke.

 

Radionice će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 17 do 18 sati u virtuelnim učionicama, sa mogućnošću povremenog produžavanja.

Prvi nivo radionica biće realizovan sa dvije grupe djece, a polaznici imaju na raspolaganju dva ponuđena termina - od 1. do 27. jula i od 29. jula do 24. avgusta.

Radionice će se održavati u online režimu rada, tako da je učešće omogućeno djeci iz cijele Crne Gore.

U realiziciju ljetnjih radionica su uključeni Tinker vršnjački edukatori, polaznici ranijih Tinker radionica, koji su uvijek spremni da svoje znanje podijele sa svojim vršnjacima.

Neophodno je da polaznici imaju računar i odgovarajuću internet konekciju. Radonice se mogu pratiti i putem tableta i telefona, ali u tom slučaju rad učenika može biti otežan.

Učešće u ljetnjoj školi je besplatno, a broj učesnika u grupi je ograničen na 30. Prijave su moguće na OVOM LINKU.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније