Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z: ]

22. 06. 2020. 13:31   >>  13:30 21

DPS NIKŠIĆ

"Prisustvom na litijama ljekari bacili ljagu na svoju profesiju"

Ljekari koji su prisustvovali litijama bacili su ljagu na svoju profesiju, saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić.

"Sinoćnja litija u Nikšiću donijela je nešto što je vjerujemo većini građana Crne Gore djelovalo nemoguće i nevjerovatno. Naime, 26 ljekara dobrovoljno je pristalo da bude paravan za one koji su prošle nedjelje predvodili litije u Nikšiću, a to su opozicioni lideri i pojedinci sa bogatim kriminalnim dosijeima. No, to je njihov izbor i nečija želja da cirkusanja po našim ulicama, dobiju neko umivenije lice, da se prikriju glavni organizatori i predvodnici", navodi se u saopštenju nikšićkog DPS-a.

Kazali su da su ljekari tim činom bacili su ljagu na svoju profesiju.

"Ne iz razloga što su pošli za onima koji atakuju na državu u kojoj ljekari predstavljaju jedan od najbitnijih segmenata, nego što su se oglušili o mjerama NKT-a o zaštiti zdravlja građana Crne Gore. U grupi, bez maski, ne poštujući ni svoje, ni zdravlje svojih pacijenata, ni svih Nikšićana, nijesu ispoštovali mjere i preporuke struke i svojih kolega, koji ulažu nadljudske napore kako bi zaštitili zdravlje građana Crne Gore", ističu u DPS Nikšić.

Takođe, navode da si ljekari pristali da budu izmanipulisani, a što je gore, kako su ocijenili, pristali su da struku pogaze zarad nekih drugih ciljeva.

"No, na sreću svih nas mnogo više je ljekara u našoj zemlji koji danonoćno pokazuju i dokazuju činjenicu da da bi bio dobar zdravstveni radnik potrebno je osim fakulteta i Hipokratove zakletve imati još nešto, a to je da si u svakom momentu i u svakoj situaciji prije svega ljekar, tj. onaj koji brine o zdravlju naroda kome pripadaš. Ovim putem još jednom iskazujemo duboku zahvalnost i poštovanje velikoj većini zdravstvenih radnika, koji svakodnevno rizikuju svoje živote kako bi sačuvali živote građana Crne Gore", zaključuju u OO DPS Nikšić.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније