Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

24. 06. 2020. 14:30 >> 14:34

DONACIJA AMBASADE SAD

Policijskoj akademiji računarska oprema

Američka ambasada donirala je računarsku opremu Policijskoj akademiji u Danilovgradu vrijednu 9.700 eura.

Novi menadžer Međunarodnog programa za obuku i pomoć policiji (ICITAP) pri Američkoj ambasadi Stiven Monako i direktor Policijske akademije Boban Šaranović potpisali su ugovor o donaciji, a dogovorena je dalja saradnja Akademije sa Ambasadom SAD kroz program ICITAP.

Kako obavještavaju u Policijskoj akademiji, poseban akcenat stavljen je na sistematizovane obuke na temu organizovanog kriminala i transnacionalnog organizovanog kriminala, zajedničke istražne timove, krijumčarenje ljudima i slične obuke.
 
"Imajući u vidu izuzetne kapacitete Policijske akademije, a s obzirom na to da je Akademija neformalno nacionalni centar za obuku u sektoru bezbjednosti, težimo da ona i formalno postane Centar za obuku bezbjednosnih službi", naglasio je Šaranović.
 
Monako je izrazio interesovanje za kontinuiranu saradnju kada su u pitanju obuke iz oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, kao i za proširenje saradnje kada je u pitanju pristup onlajn obukama za crnogorsku policiju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније