Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

25. 06. 2020. 13:26   >>  13:26

UGOVOR UJR I "FIDIJE"

Za obnovu dva doma zdravlja 996.000 eura

Vlada Crne Gore investiraće blizu 996 hiljada eura u adaptaciju domova zdravlja Stara Varoš i Nova Varoš u Podgorici, za koju su ugovor potpisali Uprava javnih radova i preduzeće "IGP Fidija", kao najpovoljniji ponuđač u postupku javne nabavke.

Kako saopštavaju u Upravi javnih radova, ugovoreni rok za završetak radova je pet mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao, ukoliko ne dođe do promijenjenih okolnosti ili više sile.

"Projektom su u objektima obuhvaćeni betonski, armirački, zidarski, molersko-fasaderski i bravarski radovi, ugradnja bravarije i ventilacionog sistema, postavljanje izolacije u sanitarnim prostorijama. Između ostalog, predviđena je nabavka novog medicinskog inventara, hirurških i internističkih ležajeva, kompjutera, opreme za fizikalnu terapiju, kao i informativnog sadržaja na Brajevom pismu", ističu u Upravi.

Dom zdravlja Nova Varoš biće opremljen i sa dva EKG aparata, kardiotokografom za blizanačku trudnoću, autoklavom, ultrazvukom sa dvije sonde i sterilizatorom.

"Realizacijom ovog projekta JZU Dom zdravlja Podgorica dobiće nov, moderan prostor za pružanje medicinskih usluga, prema najvišim zdravstvenim standardima", ističe se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније