Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

26. 06. 2020. 10:40 >> 10:39
2

BUDVANIN M.S.

Zbog omalovažavanja policajca kažnjen sa 1.100 eura

Četrdesetpetogodišnji Budvanin M.S. kažnjen je sa 1.100 eura zbog omalovažavanja policijskog sluzbenika R.V. i zbog nepostupanja po naređenju komandira o razilazenju ispred i oko prostorija Centra bezbjednosti Budva 24. juna, saopšteno je iz Suda za prekršaje.

 

Kako je kazao portparol Suda Marko Đukanović, zbog dešavanja ispred zgrade Skupštine opštine Budva, kao i ispred zgrade CB Budva od 24. juna, Sud za prekršaje u Budvi i dalje prima optuzne akte CB Budva i po njima postupa u hitnom postupku.

“Naime danas sam kao dežurni sudija izrekao jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 1100 eura okrivljenom M.S iz Budve (1975) zbog dva prekršaja. On je kritične prilike grubim uvredama omalovažavao policijskog sluzbenika R.V. koji je na osnovu ovlašcenja kamerom snimao javno okupljanje građana u uslovima narušenog javnog reda i mira”, kazao je Đukanović.

Istovremeno M.S. nije poslušao naređenje komandira stanice policije Budva koji je putem megafona izdao naređenje o razilaženju ispred i oko prostorija CB Budva zbog uslova narušenog javnog reda i mira i bezbjednosti građana.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније