Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 06. 2020. 18:29 >> 18:27

JANOVIĆ

Mladi da ne dozvole da budu zloupotrijebljeni

Mladi ne treba da dozvole da budu instrument u rukama onih koji zele da sruše temelje na kojima počiva Crna Gora, poručio je ministar sporta i mladih Nikola Janović u jutarnjem programu TVCG komentarišući aktuelna dešavanja.

"Konstantni i uporni nasrtaji na državu Crnu Goru i državne instucije  i policijske službenike, zasipanje kamenicama i uporno vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika. Nažalost, u tu svrhu se zloupotrebljavaju mladi ljudi. Vidjeli smo juče i ovih dana da se zloupotrebljavaju djeca, zato poručujem omladini da ne budu instrument u rukama onih koji žele da ruše Crnu Goru i da mijenjaju njen karakter, koji bi da sruše temelje na kojima Crna Gora počiva", kazao je Janović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније