Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

29. 06. 2020. 15:35 >> 20:07
2

ANALIZA

"Vijesti pojačale kampanju protiv Đukanovića"

Fokus medija u martu i aprilu bio je na pandemiji kovida-19, ali je odmah nakon popuštanja mjera medijska kuća Vijesti pojačala kampanju protiv predsjednika države Mila Đukanovića, pišu Dnevne novine, pozivajući se na analizu neimenovane renomirene agencije.

Po njihovom mišljenu, u maju je ponovo porastao broj negativnih informacija o Đukanoviću, sa 65 u aprilu na čak 138 u maju.

Podaci u koje su Dnevne novine imale uvid pokazuju da je tokom aprila ta medijska grupacija plasirala ukupno 162 objave koje su se odnosile na Đukanovića, a u maju 245: 38 pozitivnih, 62 neutralne i 138 negativnih.

Analiza medijske scene, tvrde Dnevne novine, pokazala je da je od februara prošle godine do juna ove, o Đukanoviću objavljeno više negativnih tekstova nego o 14  najviših državnih funkcionera i lidera političkih partija ukupno. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније