Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

03. 07. 2020. 11:50 >> 11:48

VRIJEDNA 52.000 EURA

Misija OEBS-a donirala forenzičku opremu Upravi policije

Misija OEBS-a Crnoj Gori donirala je forenzičku opremu u vrijednosti od 51.982 eura nacionalnom Forenzičkom centru i Jedinici za sajber kriminal u okviru Uprave policije.

"Šefica Misije Mariz Davije i direktor Uprave policije Veselin Veljović potpisali su sporazum o donaciji elektronskim putem, zbog tekućih restriktivnih okolnosti prouzrokovnim pademijom Kovid-19. Donacija je dio stalne podrške koju Misija pruža s ciljem jačanja Forenzičkog centra i Grupe za suzbijanje visokotehnološkog kriminala u sprovođenju istraga sajber i organizovanog kriminala", saopšteno je iz Misije OEBS-a.

Ističe se da je potpisivanje sporazuma potvrda stalne saradnje između Misije OEBS-a i Uprave policije. U saoštenju se podsjeća da je u 2018. i 2019. godini, Misija donirala forenzičku opremu u vrijednosti od ukupno 86.000 eura.

"OEBS podržava Forenzički centar od njegovog osnivanja 2008. godine, kako u pogledu obezbjeđivanja opreme, tako i po pitanju profesionalne obuke i mentorstva njegovim naučnicima", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније