Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

07. 07. 2020. 23:17 >> 23:23

PRIJESTONICA CETINJE

Raspisan tender za izgradnju socijalne zgrade

Prijestonica Cetinje raspisala je tender za izgradnju zgrade za socijalno stanovanje, procijenjene vrijednosti 1,22 miliona eura.

Iz Prijestonice su saopštili da bi zgrada trebalo da se gradi u Belvederskoj ulici, a predviđeno je da ima podrum, prizemlje, tri sprata i potkrovlje, kao i pripadajući parking prostor.

"Tenderom je predviđeno da zgrada ima 30 stanova i da bude izgrađena za 15 mjeseci od dana potpisivanja ugovora za najpovoljnijim ponuđačem. Zainteresovani ponude mogu predati radnim danima od 9 do 14 sati u Građanskom birou Prijestonice Cetinje, u ulici Baja Pivljanina br. 2 ili poslati poštom na istu adresu. Ponude se predaju zaključno sa 13. avgustom 2020. godine do devet sati", navodi se.

Izgradnja zgrade za socijalno stanovanje dio je Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2020. godinu.

U toku 2019. godine, kako je saopšteno, Prijestonica je obezbijedila 12 stanova za socijalno stanovanje, a do kraja ove sedmice u novi dom trebalo bi da se useli još jedna porodica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније