Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Portal RTCG, Objavila: M.M.Lj. ]

08. 07. 2020. 07:32   >>  17:27 1

VUKIĆEVIĆ PORUČIO

Žabljak korona fri, finansijski stabilan

Opština Žabljak za sada je finansijski stabilna i najveći dio planiranih projekata sa lokalnog i državnog nivoa počeo je da se realizuje,kazao je za Jutarnji program TVCG predsjednik Opštine Veselin Vukićević. Posjetio je da na Žabljaku nije zabilježen nijedan slučaj zaraze virusom korona i da građani strogo poštuju mjere Nacionalnog koordinacionog tijela.

„Nadamo se da će tako ostati i da ćemo se sačuvati od ove pošasti“, kazao je on.

Saopštio je da je lokalno koordinaciono tijelo u koje su bile uključene i sve lokalne institucije napravilo plan i sprovodilo ga kako bi se sanirale posljedice virusa.

„Redovno smo radili dezinfekciju javnih površina, 24 sata bili smo na raspolaganju svima i trudili se da bude sve perfektno odrađeno“, dodao je Vukićević.

Istakao je da je Opština finansijski stabilna i da se projekti već realizuju uprkos situaciji sa virusom.

„Jedan od značajnijih projekata je izgradnja javne garaže sa nekih 130 parking mjesta, prva trećina radova je u toku, rekonstruišemo gradske trotoare, u toku je rekonstrukcija jedne gradske ulice, izgradnja druge. Kada je riječ o seoskom području, radimo dva vodovoda, počinjemo i sa asfaltiranjem putnih pravaca. Dobro se držimo iako prijeti velika opasnost“, kazao je on.

Punjenje budžeta je manje nego prošle godine u ovo vrijeme, dodaje Vukićević.

„Zato se gledamo da što lakše prebrodimo ovaj period“, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније