Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

10. 07. 2020. 14:13   >>  14:11

ČESTITKA HRAPOVIĆA

Nagrađeni radom pokazali kako se država voli i čuva

Crnogorski zdravstveni sistem danas je s pravom ponosan jer ovogodišnje državno priznanje, Trinaestojulska nagrada, pripada onima koji su svojim radom pokazali kako se država voli, čuva i poštuje onda kada se zbrišu sve razlike i zdravlje nacije ima neprikosnovenu vrijednost, poručio je ministar zdravlje Kenan Hrapović, povodom dodjele Trinaestojulske nagrade Institutu za javno zdravlje i prof.dr Ranku Lazoviću.

Kako je saopštio, pandemija koronavirusa pokorila je svijet i pokazala kako su i razvijeniji i napredniji sistemi poklekli pred neumoljivim naletom bolesti.

"Crna Gora je imala i ima svoje 'čuvare kapije' , koji su godinama unazad vrijedno i tiho radili svoj posao i pripremali mehanizme za odgovore koji su nam u prethodnim, a i u danima pred nama prijeko potrebni. U nadi da će izazovno vrijeme pandemije ubrzo postati prošlost, a redovan rad i vaše aktivnosti na unapređenju i zaštiti zdravlja crnogorskog stanovništva i dalje biti u fokusu vašeg djelovanja.", naveo je Hrapović i čestitao nagradu Institutu i Lazoviću.

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović uručio je danas Trinaestojulsku nagradu Institutu za javno zdravlje, doktoru Ranku Lazoviću i istoričaru Živku Andrijaševiću >>> 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније