Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

11. 07. 2020. 15:50   >>  17:19 7

U BERANSKOJ BOLNICI

Preminula još dva pacijenta

U beranskoj bolnici su sinoć preminula još dva pacijenta od posljedica koronavirusa. Životno su ugrožene još dvije osobe, kazao je za RTCG direktor Opšte Bolnice Berane Budimir Dabetić.

 

 

Dabetić je saopštio da su u pitanju pacijent iz Rožaja star 59 godina, koji je bio hronični pacijent, i pacijent iz Bijelog Polja star 65 godina, koji je bio na mehaničkoj ventilaciji i imao propratne bolesti u vidu visokog pritiska.

Rekao je da se na Infektivnom odjeljenju bolnice liječi 30 pacijenata koji su pozitivni na koronavirus, a da se u izolaciji nalazi 17 osoba koje imaju sve simptome, ali još uvijek čekaju nalaz.

Dva pacijenta su životno ugrožena.

Komentarišući izjavu funkcionera DF Marka Carevića, da se na sjeveru plaća pacijentima da glume oboljele od Kovida -19, Dabetić kaže da su u toj ustanovi šokirani.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније