Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

13. 07. 2020. 12:16   >>  12:15 1

ČESTITKA KAŠĆELANA

Junaštvo đedova obavezuje da čuvamo CG

Junaštvo i domoljublje naših đedova obavezuje nas da volimo i čuvamo Crnu Goru kao zjenicu oka, kao najveću vrijednost koja nam je ostavljena u amanet, na ponos predaka i potomaka, kazao je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan u čestitki povodom Dana državnosti i Dana ustanka naroda Crne Gore.

„Slobodarska, čestita i junačka Crna Gora, koja je vjekovima bila na braniku slobode, proslavlja danas važne datume iz svoje hiljadugodišnje istorije. Istrajna u svom antifašističkom opredjeljenju, čovjekoljublju i čojstvu, ponosna i blagorodna, naša domovina ostaje posvećena najvišim humanističkim načelima i idejama, u kojima je sloboda kao temeljno pravo uvijek na prvom mjestu”, naveo je Kašćelan.

On je sa predsjednicom Skupštine Prijestonice Cetinje Majom Ćetković i predsjednikom UBNOR-a I antifašista Cetinja Stevanom Radunovićem položio vijence na spomen kosturnicu i spomen ploču na Cetinju.

“Junaštvo i domoljublje naših đedova obavezuje nas da volimo i čuvamo Crnu Goru kao zjenicu oka, kao najveću vrijednost koja nam je ostavljena u amanet, na ponos predaka i potomaka. Srećan Dan državnosti i Dan ustanka naroda Crne Gore“, poručio je Kašćelan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније