Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

13. 07. 2020. 18:55 >> 18:53
1

CRNOGORSKO DRUŠTVO "LOVĆEN"

"Obaveza da njegujemo i čuvamo državnost"

Crnogorsko društvo "Lovćen" iz Lovćenca je danas obilježilo Dan državnosti Crne Gore 13. jul u centru Lovćenca, polaganjem vijenca na spomenik žrtvama fašističkog terora.

Kako se ističe u saopštenju, članovi Društva sa posebnom zahvalnošću odali su počast svima koji su položili živote za slobodu koju danas imamo.

"Posebno se sjećamo predaka koji prvi u porobljenoj Evropi upališe luču slobode. Godine za nama obilježile su istrajnost za obnovu državnosti, a godine pred nama obavezuju nas na njeno njegovanje i očuvanje", poručili su iz Crnogorskog društva "Lovćen".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније