Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Dan ]

16. 07. 2020. 06:53 >> 06:51
1

LISTA ČEKANJA

Kod kardiologa čeka 200 pacijenata

Na liječenje kardiovaskularnih oboljenja i operacije srca u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) čeka 200 pacijenata, pokazuje najnovija lista o zakazanim pregledima u toj ustanovi.

 

U Centru za kardiohirurgiju na operacije trenutno čeka 35 pacijenata, dok na ostalih sedam medicinskih procedura na Klinici za bolesti srca čeka oko 170 oboljelih, piše Dan.

Prema listi čekanja Kliničkog centra na klinikama za ortopediju i traumatologiju, za očne bolesti i klinici za onkologiju nema pacijenata koji nijesu pregledani ili operisani.

U izvještaju o radu Ministarstva zdravlja za prošlu godinu, navodi se da se 3.338 pacijenata i građana žalilo na liječenje u zdravstvenim ustanovama, od čega najveći broj na Klinički centar.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније