Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda ]

16. 07. 2020. 08:22 >> 08:21

POTVRĐENA KORONA

Zaposleni inficiran, izmijenjen režim rada na FPN-u

Na Fakultetu političkih nauka (FPN) potvrđen je slučaj korona virusa zbog čega su, prema preporuci Instituta za javno zdravlje, Služba za studentska pitanja, Služba računovodstva i sekretara i Dekanat/arhiva zatvorene za neposredan rad sa studentima i zaposlenima.

 

Kako piše na zvaničnoj stranici Univerziteta Crne Gore, službena komunikacija će se obavljati isključivo putem telefona i mejla, piše Pobjeda.

"Preostali ispiti biće sprovedeni u predviđenim terminima uz obavezno nošenje maski, rukavica i dezinfekciju ruku prije ulaska u sale. Fizička distanca od najmanje dva metra je obavezna za sve studente i zaposlene, u cjelokupnom prostoru Fakulteta političkih nauka. S obzirom na činjenicu da je određeni broj zaposlenih upućen u samoizolaciju (u Službi za studentska pitanja biće angažovan samo jedan zaposleni), sve službe Fakulteta radiće smanjenim kapacitetom, zbog čega se apeluje na studente da budu racionalni i strpljivi prilikom slanja zahtjeva za izdavanje uvjerenja i potvrda. Napominjemo da će se izdavati samo dokumenta (dostavljanje isključivo putem mejla), po zahtjevima sa oznakom hitnosti, a isti pristup će postojati i kada je u pitanju i davanje odgovora na primljenu elektronsku poštu", navode oni.

Odbrane specijalističkih radova biće organizovane samo u prisustvu članova komisija i kandidata u salama Fakulteta, a specijalizovana služba juče je dezinfekovala prostorije Fakulteta.

"Za slučaj pojave nekog od simptoma koji bi mogli upućivati na prisustvo korona virusa, preporučuje se studentima i zaposlenima da bez odlaganja kontaktiraju Institut za javno zdravlje", poručuju iz te institucije

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније