Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi.

22. 07. 2020. 13:16 >> 13:15
1

U DANILOVGRADU

Janović otvorio prvi omladinski servis

Ministar sporta Nikola Janović danas je otvorio prvi omladinski servis u Danilovgradu, za koji je njegov resor izdvojio oko 30.000 eura.

''Ministarstvo sporta i mladih, kroz otvaranje omladinskih servisa, radi na konstantnom unapređivanju uslova sa ciljem povećanja mobilnosti i participacije mladih u svim segmentima društvenog života, sa posebnim akcentom na odgovornost mladih prema njihovim lokalnim sredinama”, naglasio je Janović.

Ministar je upravo juče ugostio prve administratore otvorenih omladinskih servisa, među kojima je i administratorka iz Danilovgrada koja je već od danas preuzela funkciju.

“Ideja je da mladima u našoj državi pošaljemo poruku da u Ministarstvu imaju uvijek otvorena vrata i sigurnog partnera na kojeg mogu da se oslone", zaključio je Janović.

Otvaranju omladinskog servisa prisustvovala je predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević.

Ona se zahvalila ministru Janoviću na posjeti i istakla da se nada nastavku lijepe saradnje koju opština Danilovgrad i Ministarstvo sporta i mladih njeguju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније