Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 07. 2020. 14:29 >> 14:32
1

NA TVCG1

I ove subote budite uz Više od ljeta u 16h

Ljetnji TV karavan "Više od ljeta" danas je u Tivtu, a redakcija Zabavnog programa Televizije Crne Gore (TVCG) vas poziva da ovo poslije podne provedete uz Prvi program od 16 sati.

 

 

U današnjoj emisiji, koja će biti emitovana i na Satelitskom kanalu, gostovaće vaterpolisti Vjekoslav Pasković i Damjan Danilović, pjevačica Nina Petković, modne kreatorke Sanja Matijević i Radojka Tepavac, fotograf i DJ Dalibor Ševaljević, direktorica TO Tivat Danica Ćeranić Banjević.

Ugostićemo direktora Centra za kulturu Tivat Nevena Staničića, trenera Jedriličarskog kluba Delfin Ilka Klakora, selektora boćarske reprezentacije Darka Stjepčevića i direktora Aerodroma Tivat Radovana Marića. 

U emisiji ćete vidjeti i priče koje su pripremili novinari Zabavno-komercijalnog programa na različitim lokacijama širom Crne Gore: Kanjon Nevidio, Grahovsko jezero, Lipska pećina, Kolašin, Mrke…

Urednice i voditeljke emisije su Tijana Mišković i Dajana Golubović Pejović.

“Više od ljeta” emituje se na Prvom i Satelitskom programu TVCG subotom u 16h, dok je repriza na Drugom programu u prime time terminu u 20h.

Naredna emisija serijala “Više od ljeta” realizuje se iz opštine Kotor, iz Stoliva.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније