Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

27. 07. 2020. 20:13 >> 21:03
2

JANKOVIĆ

Vjetar otežava gašenje požara u Podgorici

U Podgorici gori na nekoliko lokacija, saopštio je za Portal RTCG načelnik Službe zaštite i spašavanja Goran Janković. On je istakao da gori veći pojas na Veljem brdu, da su vatrogasci na terenu, te za sada nijesu ugrožene kuće i dalekovodi. Janković kaže da jak vjetar otežava gašenje požara i da će vatrogasne ekipe dežurati tokom noći.

"Služba avijacije MUP-a uključena je u gašenje požara i večeras će ekipe morati da dežuraju budući da vjetar pojačano duva," saopštio je Janković za Portal RTCG.

 

Nijesu ugrožene kuće za sada ali zbog vjetra mogle bi biti, istakao je on.

 

 

Podsjetimo pripadnici Službe zaštite i spašavanja u Glavnom gradu realizovali su ukupno 34 intervencije u posljednja 24 sata.

"Od tog broja 22 intervencije se odnose na požare nastale na sljedećim lokacijama: Goričani, Mahala, Stari aerodrom, Beri, Konik, u blizini gradske deponije, Rogami, Velje brdo, Vranjske njive, Tološi, Berislavci, Kotrabutan, Mareza. Svi požari blagovremeno su ugašeni, a trenutno je i dalje aktivan požar na Veljem brdu koji zajedno sa pripadnicima Službe zaštite i spašavanja gase avioni Direktorata za vanredne situacije," saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније