Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Portal RTCG

29. 07. 2020. 07:30   >>  07:34 5

NAKON 21H

Barski pekar djeci besplatno dijeli peciva

Pažnju Barana ovih dana privukao je nesvakidašnji gest vlasnika pekare u tom grau Dragoslava Nikolića i Seade Ameti, koji svake večeri, od marta, od kada je otvorena pekara u centru grada, djeci besplatno dijele peciva i druge proizvode koje tog dana ne prodaju.


Ispred pekare Marko svake večeri oko 21 sati je neuobičajeno vesela atmosfera.

Djeca iz cijelog kvarta nakon nekoliko sati igranja završavaju druženje kod čika Kaleta, kako zovu vlasnika pekare Marko, gdje besplatno dobijaju večeru.

Kažu da im je to omiljena pekara u gradu, a hrana je, pruičaju mališani, ukusna.

Dragoslav Nikolić Kale skromno ističe da roditelji ne bi trebalo da osjećaju nikakvu obavezu, jer svakako, kaže, u pekari ostanu neprodata peciva i njemu veliko zadovoljstvo pričinjavaju radost i osmijeh djece.

“Ja se izvinjavam roditeljima, da neko ne zamjeri meni, što im dajem tako, mislili su da djeca uzimaju bez para, ali ja sam reko ne, to mi dajemo. Bilo je slučajeva da je došao čovjek u devet sati da plati, ja sam rekao ne, poslije osam sati su djeca moja, a prije osam može da plate", kaže vlasnik pekare.

Sve dok bude radila pekara Marko, svake večeri djeca će biti njihovi gosti, poručuje vlasnik Dragoslav Nikolić.

Vesna Šoškić, TVCG

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније