Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG, Dragana Šćepanović Vlahović

31. 07. 2020. 22:28   >>  22:43 1

ZA RAZVOJ TURIZMA

Biciklom kroz Kolašin

Turistička organizacija Kolašin je kroz program podsticajnih mjera u oblasti turizma Nacionalne turističke organizacije Crne Gore realizovala projekat “Biciklom kroz Kolašin”.

Markirane su dvije staze  i to Kolašin- Barutana- Durutovac- Šljivovica- Kolašin i Kolašin-Bašanje brdo- Kolašin. Biciklističke staze počinju i završavaju u centru grada, a namijenjene su rekreativcima i porodicama sa djecom koji žele uživanje u prirodi ali na ne previse fizički zahtjevnim stazama.

U blizini Trga borca-preko puta restorana “Planinar” postavljena je i info tabla, a urađen je i promotivni materijal sa detaljnim opisom staza koji je distribuiran svim registrovanim izdavocima smještaja u gradu. Takođe je izvršena nabavka 10 mtb bicikla koje turisti i građani već tokom sledeće sedmice mogu iznajmiti u kancelariji lokalne TO.Urađen i QR kod koji se nalazi na info tabli i promo materijalu, a  čijim se skeniranjem dobijaju svi bitni podaci o stazama (dužina, uspon, visinska razlika…).

Stručnu pomoć u ovom projektu pružio nam je gdin Dragan Jašović, dugogodišnji reprezentativac Crne Gore u brdskom biciklizmu i sertifikovani skaut za identifikovanje, snimanje i razvoj biciklističkih ruta.

‘’Siguran sam da će ovaj i slični projekti dati dalji značajan doprinos u razvoju aktivnog turizma u Kolašinu’’, kazao je Jašović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније