Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina; Objavio: O.Z.

03. 08. 2020. 11:17 >> 11:20
12

SRPSKI NACIONALNI SAVJET

Pomen u Manastiru Ostrog za stradale u akciji Oluja

Srpski nacionalni savjet Crne Gore organizovaće u srijedu, u Gornjem manastiru Ostrog, pomen za stradale u akciji „Oluja“.

„Povodom 25 godina od zločinačke akcije „Oluja“, organizuje se pomen za više hiljada nevino stradalih žrtava“, saopštili su iz Savjeta.

Kako su najavili, početak okupljanja, uz poštovanje svih propisanih mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, biće u devet sati ispred Gornjeg manastira.

„Jedan od najsvirepijih zločina i najveće etničko čišćenja srpskog naroda dogodilo se od 4. do 7. avgusta 1995. godine, kada su NATO pakt i hrvatske snage ubile više hiljada nedužnih žena, djece i staraca, i protjerale preko 250 hiljada srpskog stanovništa“, kaže se u saopštenju Savjeta.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније