Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

05. 08. 2020. 12:45   >>  12:47

MINISTARSTVO PROSVJETE

U školu u Miločanima biće uloženo 75.000 eura

Rekonstrukcija škole u Miločanima u opštini Nikšić jedan je od tri projekta koje je Ministarstvo prosvjete planiralo nedavno usvojenim rebalansom budžeta, a u njenu obnovu biće uloženo 75.000 eura, naveo je načelnik Službe za investicije i javne nabavke u Ministarstvu prosvjete, Filip Grujić.

Planirano je da radovi budu završeni do kraja godine, a obuhvatiće rekonsrukciju krova, izradu nove fasade, zamjenu postojeće spoljašnje stolarije, sanaciju postojećih toaleta, kao i sanacija kompletnog enterijera. 

Grujić je objasnio da je riječ o dotrajalom objektu koji je i ranije bio u planu za rekonstrukciju, ali je usljed obimnih poplava pretrpio dodatnu štetu, zbog čega sada njegova obnova zahtijeva značajno veća sredstva. 

"Radiće se gotovo totalna rekonstrukcija objekta, a činjenica da smo ovaj projekat uvrstili u prioritetne prilikom rebalansa budžeta, govori o posvećenosti Ministarstva da svoj djeci obezbijedi uslove boravka i obrazovanja kakve zaslužuju", poručio je Grujić.

On je naglasio da će Ministarstvo prosvjete nastaviti da radi na jačanju školske infrastrukture, za šta se u Crnoj Gori nikada nije izdvajalo više sredstava nego u prethodne četiri godine. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније