Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi.

09. 08. 2020. 14:08 >> 14:14
1

SASTANAK ODBORA

Besplatne karte za Crmničane zaposlene u Baru

Konačno smo u prilici da Crmničanima koji su zaposleni u Baru obezbijedimo besplatne karte za prolaz kroz tunel “Sozina”, saopštio je predsjednik mjesne zajednice Crmnica, Tomo Ukšanović. Kako je kazao, izdavanje kartica počeće u septembru.

U okviru redovnih aktivnosti obilazaka mjesnih zajednica, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sa saradnicima obišao je mjesnu zajednicu Crmnica. On je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom saradnjom sa novoformiranim odborom, koji je na temeljima posvećenog rada i zalaganja prethodnog rukovodstva mjesne zajednice nastavio da vrijedno i u kontinuitetu radi na rješavanju pitanja žitelja Crmnice.

“Posebno me raduje to što se, nakon inicijative odbora sela Gluhi Do uz podršku Vlade Crne Gore i Opštine Bar, intezivno izvode radovi na rekonstrukciji objekta stare škole u Gluhom Dolu sa ciljem da ponudimo još jedan novi, dodatni sadržaj ovom selu, mjesnoj zajednici, ali i Opštini Bar, a samim tim i poljoprivredi odnosno vinarstvu kao jednoj od primarnih djelatnosti u Crmnici”, kazao je Raičević.

Predsjednik mjesne zajednice Crmnica Tomo Ukšanović zahvalio se lokalnoj upravi na svemu što je urađeno u prethodnom periodu, i naglasio važnost rješavanja dugo čekane inicijative da se mještanima Crmnice koji su radno angažovani u Baru omogući besplatan prolaz kroz tunel “Sozina”.

“Uz podršku Opštine Bar, u saradnji sa preduzećem Monteput, nakon više godina koliko traje ova inicijativa, konačno smo u prilici da Crmničanima koji su zaposleni u Baru obezbijedimo besplatne karte za prolaz kroz tunel “Sozina”. Na sastanku odbora mjesne zajednice uvrdili smo kriterijume za dobijanje besplatnih karti, a to su da lice ima prebivalište u Crmnici, a da je zaposleno u Baru. Sa izdavanjem kartica počeće se u septembru mjesecu. Ovo je značajan pomak i na ovaj način mještanima Crmnice biće smanjeni troškovi prevoza do njihovih radnih mjesta”, najavio je Ukšanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније