Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 08. 2020. 18:30   >>  18:38

NEĆE PRODUŽITI MANDAT

Gibson izvršni direktor Luštice do 3. oktobra

Izvršni direktor Luštica Development AD Tivat Daren Gibson najavio je da neće produžiti mandat nakon njegovog isteka, 3. oktobra ove godine.

 

On je obavijestio kompaniju i saradnike da će ulogu izvršnog direktora društva zaključiti nakon isteka aktuelnog mandata 3. oktobra, navodeći da je 2020. godina bila posebno izazovna i profesionalno i na ličnom planu.

"Nakon pažljivog razmišljanja i rasprave sa mojom porodicom odlučio sam da se povučem i ne produžim mandat još jednom, jer vjerujem da je sada pravo vrijeme da u organizaciju unesemo svježu energiju kako bismo projekt Lustica Bay odveli u sljedeće faze razvoja, budući da nastavlja sa tranzicijom u potpuno operativno odredište. Bez sumnje, to je bila najveća privilegija u mojoj profesionalnoj karijeri - voditi projekt Lustica Bay u posljednjih šest godina; gledati kako raste od novorođenčeta, do dragulja u nastajanju kakav je danas. Biću vječno zahvalan kompaniji Orascom što mi je pružila tu priliku. Nadam se da sam na neki mali način doprinio stvaranju temelja za jednu od najpoželjnijih evropskih destinacija u budućim godinama. Takođe mi je bila čast da radim sa tako posvećenom i strastvenom grupom profesionalaca koji su bez sumnje glavni razlog što se Luštica Bay etablirala kao vodeće odredište u Crnoj Gori posljednjih godina”, naveo je Gibson.

Portparol Orascoma je rekao u saopštenju kompanije da izuzetno cijene vrlo zahtjevan posao koji je Daren uradio u kompaniji u posljednjih šest godina.

"Igrao je sastavnu ulogu u rastu Luštice Bay. Iskreno mu zahvaljujemo na doprinosu i vođstvu za vrijeme mandata na mjestu izvršnog direktora Luštice Bay. Želimo mu najbolji uspjeh u svim budućim poduhvatima“, navodi se u saopštenju kompanije.

Za šest godina pod njegovim vođstvom, implementirana je prva faza razvoja projekta – izgrađeno Marina naselje sa više od 260 prodatih i više od 300 isporučenih različitih stambenih nekretnina, marinom sa 176 vezova, šoping zonom, te prvim hotelom u kompleksu – Čedi (The Chedi) koji je postao sinonim za luksuzan mediteranski bijeg. U projekat je uloženo više od 243 miliona eura, od čega oko 200 u Gibsonovom mandatu.

Zvanično otvaranje u avgustu 2018. je ocijenjeno kao najbolji regionalni događaj sa više od 1600 zvanica među kojima su bili novinari 30 svjetskih i 20 domaćih i medija iz regiona.

Gibsona će privremeno naslijediti Maher Maksud (Maksoud), koji je trenutno predvodi Orascomov projekat Eco-Bos sa sjedištem u Velikoj Britaniji i čija regionalna kancelarija je od januara 2020. nadgledala projekat Luštica Bay.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније