Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Milica Sekulić, TVCG

14. 08. 2020. 16:05   >>  16:04

U BIJELOM POLJU

Besplatni udžbenici za učenike prva četiri razreda

Opština Bijelo Polje ove godine dodijeliće besplatne knjige đacima prva četiri razreda osnovne škole. Iz budžeta je za te namjene izdvojeno 90 hiljada eura.

I lokalna uprava Nikšića i ove godine obezbijedila je besplatne udžbenike za sve prvake s teritorije opštine Nikšić.

Udžbenici će, kako se navodi u saopštenju, na vrijeme biti distribuirani školama. Ta odluka, kako je saopšteno, predstavlja investiranje u budućnost grada, i uz stipendije, nagrade najboljim studentima, ulaganje u obrazovnu infrastrukturu, dokaz je da se u Nikšiću i te kako vodi računa o učeničkoj i studentskoj populaciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније