Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 08. 2020. 20:06 >> 20:08

ČESTITKE PARTIJA

Kolašin grad velikih potencijala

Koalicije "Mir je naša nacija" i SNP čestitali su građanima Kolašina Dan opštine, ističući da je to grad bogate istorije i prirodnih ljepota koji mora biti lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore.

"Kolašin, kao grad-poprište mnogih bitaka i značajnih istorijskih događaja, ali i grad koji ima bisere prirode – Bjelasicu, Taru, Moraču, Mrtvicu, mora postati značajna turistička destinacija, koja će predstavljati lokomotivu ravnomjernog razvoja sjevera, ali i cijele Crne Gore. Jedino trudom i radom, na koje je stanovništvo Kolašina uvijek bilo spremno, mogu se stvoriti uslovi za poboljšanje životnog standarda stanovnika Kolašina", poručuju u koaliciji "Mir je naša nacija".

SNP: Sačuvati prirodi i valorizovati je na pravi način

Čestitku povodom Dana opštine Kolašin uputio je i predsjednik SNP-a Vladimir Joković, uz želje za brži i snažniji napredak grada na Tari.

”Kolašin je grad velikih potencijala koji bi ga, kada bi bilo vješto iskorišćeni, pretvorili u značajan centar sjevernog regiona. To bi bila garancija razvoja i boljeg života svih njegovih žitelja, ali i podstrek mladim ljidima da ostaju u Kolašinu i tu grade svoju budućnost. Da bi se sve to ostvarilo samo treba znati i umjeti, te raditi časno i pošteno kako su ljudi na ovim prostorima i navikli. Sačuvati prirodu, valorizovati njena bogatstva na pravi način i pokrenuti ovaj prelijepi kraj je recept za uspjeh i napredak Kolašina, ali i cijele Crne Gore”, stoji u čestitki Jokovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније