Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 09. 2020. 14:57   >>  14:57

U OŠ "MRKOJEVIĆI"

Postavljena nova podloga za odbojku

Na sportskom terenu OŠ “Mrkojevići”, postavljena je nova podloga za odbojku. Ovaj posao odradili su zajedno Odbojkaški savez Crne Gore (OSCG), Opština Bar, OOK "Mrkojevići” i OŠ “Mrkojevići”.

Odbojkaški savez Crne Gore je, na inicijativu OOK "Mrkojevići", preostali dio podloge opredijeljene za teren kod hotela "Sidro" u Baru, opredijelio za teren u Mrkojevićima, a zvaničnom otvaranju terena ispred OSCG prisustvovali su generalni sekretar Ivan Bošković i komesar takmičenja Miloš Jovanović.

“Ovaj projekat je nastavak dobre saradnje sa klubom sa ovog područja, ali i sa odbojkaškim klubovima iz Bara. Ovom istom podlogom nedavno smo pokrili i teren kod hotela ‘Sidro’, a naša je namjera bila da ovi otvoreni tereni budu u sredinama u kojima su vremenske prilike najpogodnije za korišćenje tokom najvećeg perioda godine. Posebno nam je drago što smo uspjeli i da opremimo ovaj teren u Mrkojevićima, jer znamo koliko to ovoj djeci znači, posebno zbog nedostatka sportske dvorane u ovom kraju, ali nadamo se da će i ovaj naš čin uticati da se i to promijeni”, kazao je Bošković.

Novi teren, kako su istakli u OSCG, značiće mnogo OOK “Mrkojevići” na čijem se čelu, sa puno uspjeha, nalazi talentovani odbojkaški trener i entuzijasta Elvir Bajramović.

“Dugujemo veliku zahvalnost OSCG što su, u saradnji sa svima nama, došli na ideju da se opremi ovaj teren koji će nam mnogo značiti u trenažnom procesu, u narednom periodu. Brojne generacije odbojkaša koje nadolaze iz ovog kraja sada će imati optimalnije uslove za rad. Nas očekuje istorijska sezona u ovoj godini, kao i brojna takmičenja u mlađim uzrasnim kategorijama u vremenu koje će biti izazovno za funkcionisanje sporta”, naglasio je Bajramović.

Odbojkaški savez Crne Gore je u prethodna dva mjeseca, kao dodatni vid pomoći klubovima, opremio otvorene odbojkaške terene u Budvi, Podgorici i Baru, koji su sada na raspolaganju odbojkaškim klubovima i rekreativcima na besplatno korišćenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније