Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 09. 2020. 20:00 >> 20:00
2

MENADŽMENT RTCG

"Koprivica nek nam ne zamjeri na kreativnoj slobodi"

Zato sad kada je postao vlast i pošto nas je već smijenio, nek nam ne zamjeri na kreativnoj slobodi koju uskoro, zahvaljujući njemu, nećemo biti u prilici da uživamo, navodi se u reagovanju Menadžmenta RTCG na saopštenje profesora Dragana Koprivice.

Menadžment RTCG reagovao je na današnje saopštenje profesora Dragana Koprivice, u kojem je saopštio da ga ne čudi njihovo nervozno reagovanje povodom njegovog, kako je rekao, "osvrta na ružan imidž te medijske filijale DPS-a tokom svih ovih decenija".

Saopštenje Menadžmenta RTCG prenosimo integralno:

Želimo da velikog demokratu, profesoru Koprivicu podsjetimo kako je na ovoj za istomišljenike zatvorenoj „TV Bastilji“ koliko juče, završeno emitovanje reprize njegovih „Oriđinala“.

Pritom nije tačno da smo u polemici zloupotrijebili njegova autorska prava, budući da je serija rađena u produkciji naše televizije.

Zato sad kada je postao vlast i pošto nas je već smijenio, nek nam ne zamjeri na kreativnoj slobodi koju uskoro, zahvaljujući njemu, nećemo biti u prilici da uživamo.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније