Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 09. 2020. 12:10   >>  12:10

MINISTARSTVO

Nema informacija o novom odgađanju škole

Ministarstvo prosvjete nema bilo kakvih informacija o novim odlaganjima školske godine i neozbiljno je takve informacije plasirati, pa makar i kao mogućnost, i tako stvarati zabunu, saopštio je resor provjere.

 

"Svaka konkretna promjena, kad se i ako se bude desila, a trenutno naznaka za to nema, biće saopštena od strane Ministarstva. Takođe, očekivano je i legitimno da svaki građanin ima sopstveno mišljenje na temu organizacije školske godine. Ipak, Ministarstvo odgovara za čitav sistem koji, kako smo naveli, zajedno sa predškolcima broji preko 100 000 djece, pa se svaka odluka donosi tako da bude najbolja moguća za taj sistem. I što je najvažnije, nikad sebi nećemo dozvoliti avanturizam da idemo mimo preciznih preporuka zdravstvenih vlasti", navode iz Ministarstva prosvjete.

U svakom slučaju, kako su pojasnili, prate situaciju zajedno da institucijama i ustanovama iz resora zdravlja.

"Razumijemo da svako ima svoje mišljenje na temu, ali isto tako vjerujemo da svoju ličnu i profesionalnu ozbiljnost pokazujemo prije svega tako što iznosimo provjerene informacije i ne unosimo zabunu", navode iz Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније