Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 09. 2020. 13:05 >> 13:05
2

MINISTARSTVO PROSVJETE

Otvoreni studentski domovi, fakulteti spremni

Ministarstvo prosvjete saopštilo je da su otvoreni studentski domovi, a da su fakulteti spremni za novu studijsku godinu.  


 
"Ministarstvo prosvjete je, kako smo i ranije saopštavali, uputilo preporuke za rad kako fakultetima, tako i učeničkim i studentskim domovima, na osnovu preporuka IJZ.  Studijska godina na UCG počinje 28. septembra, a na drugim ustanovama 1. oktobra, u skladu sa njihovim akademskim kalendarima", navode iz resora prosvjete.

Većina ustanova je, pojasnili su, već pripremila plan realizacije nastave, u zavisnosti od studijskog programa i broja studenata na istim, a sa kojim će blagovremeno upoznati svoje studente.
 
"Učenički i studentski domovi su počeli sa radom i u direktnoj su komunikaciji sa IJZ u vezi sa poštovanjem preporuka. Podsjećamo da je u toku predaja dokumenata za domove, koja je ove godine moguća i elektronskim putem za domove u Podgorici", navode iz ministarstva.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније