Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

17. 09. 2020. 11:43   >>  11:42 1

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE

Obnavljaju seoske puteve u četiri MZ

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavilo je sa ulaganjem u seoske puteve u opštini Mojkovac, a radovi se izvode u četiri mjesne zajednice ukupne dužine 3,2 km, vrijednosti 267 hiljada eura.

"Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja je nastavilo je sa ulaganjem u seoske puteve na u obnovi razvoj putne seoske i ove godine, u saradnji sa Međunarodnim fondom za razvoj poljoprivrede (IFAD), nastavilo sa ulaganjem značajnih sredstava u poboljšanje ruralne infrastrukture u opštini Mojkovac", ističe se u saopštenju.

U MZ Lepenac biće asfaltirane dvije dionice ukupne dužine jedan kilometar i to Lepenac - Bumbulovo brdo i Lepenac - Brežje. U MZ Donja Polja biće obnovljeno 400 metara puta, u MZ Rudnica kroz tri putna pravca ukupno 1,15 km i to u Bjelojevićima 800 metara i u selu Rudnica 350 metara. U MZ Žari biće obnovljena dva putna pravca ukupne dužine 650 metara i to u selu Žari 300 i u selu Budijemca 350 metara.

"Ovo je nastavak projekta, kroz koji je prošle godine asfaltirano 2,5 km seoskih puteva u četiri mjesne zajednice i to: u MZ Prošćenje km, u MZ Rudnica 500 m, u MZ Donja Polja 500 m i u MZ Žari 500 m. Sa ciljem daljeg unapređenja uslova života i rada u ruralnom području opštine Mojkovac, pored 5,7km seoskih puteva, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja je kroz isti projekat uložilo sredstva u tri investicije za vodosnabdijevanje u MZ Prošćenje, Slatina i Gornja Polja, što u posljednje dvije godine predstavlja ulaganje od oko 500 hiljada eura", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније