Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 09. 2020. 15:30   >>  15:30

POKLON GLAVNOG GRADA

Počela izgradnja igrališta u Pažićima

Ekipe Zelenila počele su radove na novom dječijem igralištu u Danilovgradu, a sredstva su obezbijeđena iz budžeta Glavnog grada.

 

Kako podsjećaju, Glavni grad je nedavno i rekonstruisao sportsko igralište u dvorištu gimnazije na Cetinju, a nastaviće sa praksom finansiranja projekata bitnih za zajednice u drugim opštinama i u narednom periodu.

"Po uzoru na dječija igrališta koja ambijentalno upotpunjuju izgled Podgorice i već predstavljaju omiljena mjesta za igru i druženje naših najmlađih sugrađana, odlučili smo da i mališanima Danilovgrada poklonimo savremeno dječije igralište. Igralište u naselju Pažići će se prostirati na površini od 450 kvadrata i biće uređeno u obliku saća, a osim sprava za igru najmlađih na bezbjednoj podlozi od tartana, u planu je i ozelenjavanje okoline", istakli su u Glavnom gradu.

Planirano je da ova površina osim što će sadržati igralište za najmlađe, takođe bude privedena namjeni. Prostor od 240 kvadrata oko samog igrališta biće oplemenjen raznim biljnim vrstama, tako da će stanovnici ovog dijela opštine nakon završenih radova dobiti i novu manju parkovsku površinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније