Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 09. 2020. 20:07   >>  20:13 2

VATROGASCI DEŽURAJU

Gorjelo na 11 lokacija, požari pod kontrolom

U centralnom i primorskom području Crne Gore danas je bilo 11 aktivnih požara na otvorenom prostoru. Akcijom opštinskih službi zaštite i spasavanja i protivpožarnih aviona Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova svi požari su stavljeni pod kontrolu i spriječena je veća materijalna šteta, saopšteno je iz Direktorata MUP-a.

"Avioni Direktorata za vanredne situacije MUP-a požare su gasili u Podgorici na lokalitetu Pelev brijeg u Bratonožićima, zatim na lokalitetu Andrijska gora u opštini Cetinje i u Ulcinju na lokalitetu Brijska gora", saopšteno je iz MUP-a.

Gorjelo i u Virpazaru

Tokom dana je gorjelo i u Virpazaru, a barska Služba zaštite i spasavanja večeras je stavila pod kontrolu i taj požar. Kako je Portalu RTCG saopšteno, mještani su zapalili rastinje i polja, ali nijedan objekat nije bio ugrožen.

Požar su, kako nam je saopšteno, gasili sa dva vatrogasna vozila i sedam vatrogasaca.

Služba će na tom lokalitetu dežurati tokom noći. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније